• Procosmetica

  Biologique Recherche on intohimomme, ammattikosmetiikka bisneksemme, terveemmän ihon rakentaminen missiomme.

  bild4
 • Tuotteet

  Erittäin korkealaatuiset tuotteet sisältävät suuria määriä tarkoin valittuja kasviperäisiä, merellisiä ja biologisia aktiiviainesosia, jolloin niin hoitola- kuin kotihoidossakin saadaan paras mahdollinen hoitotulos.

  bild5
 • Tuotekehitys

  Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä eivätkä keinotekoisia hajusteita ja väriaineita. Viimeisten vuosien tuotekehittelyn tavoitteena on saada kaikista tuotteista myös parabeenittomia. Muiden säilöntäaineiden pitoisuudet pyritään pitämään mahdollisimman alhaisina, jotta tuotteet olisivat mahdollisimman puhtaita ja allergisoimattomia.

  bild3
 • Procosmetica - ammattitaitoa ammattilaisille

  Etsimme oikealla asenteella olevia ammattilaisia, jotka jakavat kanssamme intohimon ihonhoitoon, jotka haluavat syventää ja laajentaa osaamistaan ihonhoidon saralla ja jotka haluavat rakentaa terveempää ihoa asiakkailleen kanssamme.    

  bild4

Procosmetica - ammattitaitoa ammattilaisille

Maahantuojan roolissa vaalimme asiakaspalvelun tärkeyttä tuloksellisessa arjen työssä. Olemme ammattilaisia varten olemassa, tukiverkkona ja tietopankkina. Asiakaspalvelun perustana on vankka ammattitaito, osaaminen, luotettavuus ja oikeanlainen asenne.

Pienen yrityksen valttikortit ovat joustavuus ja ripeys. Suhtaudumme intohimolla ihonhoitoon, asiakaspalveluun ja liiketoiminnalliseen kehittämiseen. Haluamme varmistaa asiakkaidemme menestymisen alati muuttuvassa ja kovenevassa kilpailussa.

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme? 
Mikäli haluat tutustua Biologique Recherche-sarjaan ja maahantuontiimme, kierrämme hoitoloissa pitämässä esittelytilaisuuksia. Tarjoamme myös tutustumistuotepaketteja. Ota yhteyttä myynti@procosmetica.fi niin räätälöidään Sinulle sopiva tutustumiskäynti ja/tai -paketti. 

AB PROCOSMETICA OY

S-posti: myynti@procosmetica.fi Osoite: Keskuskatu 86-88 A 12, 10300 Karjaa